110,00 lei
În stoc (poate fi pre-comandat)
| Culoare | |
|---|---|
| Tara | |
| Producator | |
| Soi | |
| Alcool | |
| Temperatura de servire | |
| Sticla | |
| Zahar rezidual | |
| Zona | |
| Apelatiune | |
| Exclusivitate | |
| Ready to drink | Da |
110,00 lei
În stoc (poate fi pre-comandat)
| Culoare | |
|---|---|
| Tara | |
| Producator | |
| Soi | |
| Alcool | |
| Temperatura de servire | |
| Sticla | |
| Zahar rezidual | |
| Zona | |
| Apelatiune | |
| Exclusivitate | |
| Ready to drink | Da |
„Căutând culoare, am găsit Monastrell din partea de vest a dealului Serral, ce oferă complexitate fără a pierde prospețimea” – Pepe Raventós. 40% Xarel-lo, 34% Macabeu și 19% Parellada din viile din parcelele Barbera, Plana și Viader cu sol adânc, textură argiloasă, ce oferă prospețime și eleganță. Plus 7% Monastrell situat pe terasele de pe dealul Serral, ce marchează spumantul De Nit cu personalitatea sa. Prima fermentare are loc în cuve de inox la o temperatură controlată, separând soiurile și tipurile de sol, urmată de asamblare și a doua fermentare în sticlă cu îmbătrânire minimă de 18 luni cu drojdia. Data de degorjare este indicată pe eticheta din spate.
Note de degustare – vinul exprimă caracterul locului, un roze mai serios decât majoritatea rozeurilor, cu suflet de vin alb, proaspăt, auster, savuros, subtil și elegant cu note de anason, fenicul și plante mediteraneene.