Afișez 1–16 din 33 de rezultate

Suertes Del Marqués Trenzado 2018

Suertes Del Marqués Trenzado 2018

92,00 lei

Proaspăt, cu o extraordinară mineralitate vulcanica și o bogăție de note florale, citrice, pierisici albe, grapefruit. Gust fin și cărnos, cu structură opulentă, aciditate vibrantă și arome stratificate de grapefruit, ananas și piersici, împletite cu subtile note tropicale și florale. Sfârșit proaspăt, energic și persistent.

Suertes Del Marqués El Ciruelo 2017

Suertes Del Marqués El Ciruelo 2017

150,00 lei

95 Puncte Parker:
”Degustarea vinului de vie unică de pe cel mai sărac pământ al proprietății este întotdeauna un moment special. Acest vin combină întotdeauna eleganța cu puterea; are structură, dar pare să evolueze un pic mai repede decât cel din 2016. Este un pic mai abordabil, dar are și o doză mare de tanin. Un vin care devine mai bun în sticlă.”

Suertes Del Marqués El Chibirique 2017

Suertes Del Marqués El Chibirique 2017

145,00 lei

94 Puncte Parker:
”Fermentat cu ciorchini întregi și drojdii indigene, vinul a fost maturat 12 luni în butoaie vechi de stejar franțuzesc, de 500 l. Are mai mult potențial, concentrație, profunzime și seriozitate – un vin de cursă de lungă. Un Listán Negro serios, taninos, cu o puternică mineralitate vulcanică.”

Suertes Del Marqués El Esquilón 2016

Suertes Del Marqués El Esquilón 2016

110,00 lei

95 Puncte James Suckling:
”Un vin de o originalitate nemaipomenită care este și cel mai concentrat și rafinat dintre vinurile roșii din acest an ale producătorului. Este încă foarte tânăr (gustat în august 2018), iar taninii seci sunt încă destul de provocatori. Răbdarea vă va fi răsplătită cu o cascadă de arome subtile de cireșe amare, pământ și ierburi aromate. Va fi mai bun începând din 2019.”

Suertes Del Marqués El Lance 2017

Suertes Del Marqués El Lance 2017

96,00 lei

93 Puncte Parker:
”Pe palatin, este auster, cu tanini fini și sfârșit mineral, sec. Avem de-a face cu un vin roșu serios; este interesant să vezi cât de bine funcționează asamblarea acestor soiuri…”

Suertes Del Marqués 7 Fuentes 2017

Suertes Del Marqués 7 Fuentes 2017

78,00 lei

92+ Puncte Parker:
”Vinul este un barometru foarte bun pentru stilul, caracterul și calitatea anului de recoltă, fiind un pic mai moale și mai abordabil decât cel din 2016. Un pic mai suculent, în același stil bazat pe piatră ponce și piper negru care definește întotdeauna acest vin.”

Verticala Muga Prado Enea 2004/2009/2010

Verticala Muga Prado Enea 2004/2009/2010

970,00 lei

O ocazie unica de a descoperi unul din vinurile legendare din Peninsula Iberica: Prado Enea in trei declinari de recolta in cutia producatorului!
DOAR TREI CASETE DISPONIBILE!!!

2004 96p Robert Parker, , 92p James Suckling
2009 96p Robert Parker, 96p James Suckling
2010 97p Robert Parker, 99p James Suckling

Muga Aro 2015

Muga Aro 2015

890,00 lei

96p Robert Parker „Aro este întotdeauna puternic și concentrat, un exercițiu de selecție și amestecare a vitelor individuale din viile selectate, cele care au produs ciorchini mai mici și mai concentrati. De la prima recolta a lui Aro în anul 2000, au cumpărat mai multe podgorii vechi, prin urmare au aplicat același exercițiu la aceste podgorii noi, care sunt plantate cu selecții masive. Se concentrează pe Graciano și Tempranillo și fermentează și metureaza separat vinul obtinut.
Este produsă într-un mod similar cu Torre Muga, cofermentare în cuve mici de stejar (unele până la 1000 de kilograme!), Diferența fiind selecția strugurilor.
Numai în anii de excepție decid să îmbutelieze Aro, in 2015 producandu-se doar 5600 sticle. ”
CANTITATI LIMITATE!

Vega Sicilia Unico 2004

Vega Sicilia Unico 2004

1.945,00 lei

97p Robert Parker
„2004 Unico este cu adevărat spectaculos, în linie cu 1970 și 1994. Este un amestec de 87% Tempranillo și 13% Cabernet Sauvignon. Unico are o maturare in crama unică, în cazul lui 2004, 15 luni în cuve de 20 000 de litri, 25 de luni în butoaie noi, 17 de luni în butoaie folosite și încă 26 de luni în vasele mari de stejar.
Un vin similar cu cel din 1994, dar cu zece ani de experiență și cunoștințe tehnice in plus. „