100,00 lei
În stoc (poate fi comandat în așteptare)
Culoare | |
---|---|
Tara | |
Producator | |
Soi | |
Alcool | |
Temperatura de servire | |
Sticla | |
Zahar rezidual | |
An | |
Zona | |
Apelatiune | |
Exclusivitate | |
Ready to drink | Da |
100,00 lei
În stoc (poate fi comandat în așteptare)
Culoare | |
---|---|
Tara | |
Producator | |
Soi | |
Alcool | |
Temperatura de servire | |
Sticla | |
Zahar rezidual | |
An | |
Zona | |
Apelatiune | |
Exclusivitate | |
Ready to drink | Da |
„Căutând culoare, am găsit Monastrell din partea de vest a dealului Serral, ce oferă complexitate fără a pierde prospețimea” – Pepe Raventós. 40% Xarel-lo, 34% Macabeu și 19% Parellada din viile din parcelele Barbera, Plana și Viader cu sol adânc, textură argiloasă, ce oferă prospețime și eleganță. Plus 7% Monastrell situat pe terasele de pe dealul Serral, ce marchează spumantul De Nit cu personalitatea sa. Prima fermentare are loc în cuve de inox la o temperatură controlată, separând soiurile și tipurile de sol, urmată de asamblare și a doua fermentare în sticlă cu îmbătrânire minimă de 18 luni cu drojdia. Data de degorjare este indicată pe eticheta din spate.
Note de degustare – vinul exprimă caracterul locului, un roze mai serios decât majoritatea rozeurilor, cu suflet de vin alb, proaspăt, auster, savuros, subtil și elegant cu note de anason, fenicul și plante mediteraneene.