De pe domeniul etalon al Sancerre-ului, un vin gastronomic rar și ieșit din tipare, care evoluează minunat în timp. Foarte elegant, proaspăt și echilibrat, de o amploare și o bogăție rare, cu aciditate formidabilă și arome de grapefruit, coajă de lămâie, iarbă, condimente ușoare și cremene.
Un vin gastronomic prin excelență! Cizelat, catifelat și marcat de terroir, fără arome exuberante de Sauvignon. Note de fructe albe și ușor piperate. Final lung, mineral, pe note de piatră.
Un Sancerre très comme il faut! Complex, proaspăt, echilibrat și aromat, cu arome persistente de citrice (lămâie, lime, grapefruit), mere verzi, iarbă cosită și o mineralitate încântătoare. Aciditate ridicată și sfârșit lung, elegant.
Vinul de top al domeniului. Rezultat din asamblarea vinurilor din cei mai buni ani de recoltă din viile cele mai vechi ale domeniului, vinul este proaspăt, corpolent, dar fin, cu zahărul și aciditatea foarte frumos echilibrate și final pe note de piper. Vinificat 100% în stejar. Un vin gastronomic extraordinar!
Fermentat 12 luni în stejar și maturat 6 luni pe drojdii fine, în inox. Nefiltrat.
Doar trei dintre cei 120 de producători din Pouilly-Fumé sunt certificați organic, iar Pabiot este unul dintre ei. Eurythmie, produs pentru prima dată în 2008, este făcut din struguri proveniți dintr-o parcelă cu vițe foarte vechi plantate într-un sol de calcar și puțină argilă, situat deasupra unei stânci spectaculoase.
Maturat 18 luni pe drojdii fine, în cuve de beton îngropate.
Doar trei dintre cei 120 de producători din Pouilly-Fumé sunt certificați organic, iar Pabiot este unul dintre ei. Prédilection este făcut din struguri proveniți din parcelele de vie plantate pe deal, în cel mai vechi sol de marnă din zonă.
Maturat 1 an pe drojdii, în cuve de inox îngropate.
Doar trei dintre cei 120 de producători din Pouilly-Fumé sunt certificați organic, iar Pabiot este unul dintre ei. Aubaine (binefacere, în fr.) este făcut din struguri proveniți dintr-o vie unică, cu terroir calcaros.
Doar trei dintre cei 120 de producători din Pouilly-Fumé sunt certificați organic, iar Pabiot este unul dintre ei. Florilège este făcut din struguri proveniți din trei terroir-uri diferite ale domeniului: marnă, argilă și lut-silex.