Afișez 1–16 din 30 de rezultate

Ferghettina Milledi Brut

Ferghettina Milledi Brut

155,00 lei

extraordinară! Bulele fine, persistente și aciditatea ispititoare însoțesc aromele proaspete și intense de citrice, împletite cu note minerale și de bioșă care îi conferă vinului greutate și o textură foarte fină. Sfârșit persistent, memorabil.

Ferghettina Pas Dosé Riserva 33 2010

Ferghettina Pas Dosé Riserva 33 2010

240,00 lei

Luxuriant, proaspăt și echilibrat, cu o extraordinară profunzime și finețe. Perlaj deosebit de fin, cremos și persistent. Vinul evoluează foarte frumos pe palatin, are o textură bogată și cremoasă, în care regăsim splendide arome de migdale, alune, ananas, cedru, bergamote, piersici, portocale, împletite cu o adiere de flori de salcâm.

Ferghettina Extra Brut 2012

Ferghettina Extra Brut 2012

200,00 lei

Impresionant, foarte proaspăt, cu o aciditate splendidă și perlaj abundent, cu bule mici și dense. Timpul lung petrecut pe drojdii îi conferă un caracter extrem de rafinat, cu superbe arome de măr, lămâie, brioșă și toast care conduc spre finalul echilibrat și răcoritor.

Ferghettina Milledi Rose Brut

Ferghettina Milledi Rose Brut

155,00 lei

Rafinat și savuros, de o mare prospețime și eleganță, fin și catifelat, cu perlaj persistent, aciditate vibrantă, structură fermă și arome de mure și zmeură care conduc spre sfârșitul lung, persistent.

Ferghettina Milledi Brut

Ferghettina Milledi Brut

155,00 lei

extraordinară! Bulele fine, persistente și aciditatea ispititoare însoțesc aromele proaspete și intense de citrice, împletite cu note minerale și de bioșă care îi conferă vinului greutate și o textură foarte fină. Sfârșit persistent, memorabil.

Substituent

Bauer J.O.H.A.N.N.A.

110,00 lei

Vinul spumant J.O.H.A.N.N.A. este produs 100% din Feteasca regala, dintr-o vie veche de peste 40 ani din Dragasani. Strugurii au fost culesi manual, selectionati si presati fara desciorchinare pentru a diminua interventia mecanica si pentru a obtine un must pur, neschimbat – un maxim de expresie pentru terroir-ul vinului. Dupa 2 zile de clarificare in cisterne de inox, mustul a fost tras in budane de 1500 litri din stejar unde a inceput fermentatia fara drojdii selectionate adaugate. Pentru complexitate si profunzime, vinul a ramas 8 luni pe drojdii pline. In acest timp in primele 4 luni s-a aplicat un batonnage delicat.
Pentru a doua fermentatie in sticla vinul a fost imbuteliat in sticle de 0,75 si 1,5 litri si a fost depozitat in crama noastra, cu conditii optime de invechire.
JOHANNA este o editie limitata de doar 1500 de sticle.

Vinca Carassia Rose

Vinca Carassia Rose

60,00 lei

Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

Vinca Carassia Classic

Vinca Carassia Classic

70,00 lei

Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

Vinca Carassia Blanc De Blancs Out Of Stock

Vinca Carassia Blanc De Blancs

73,00 lei

Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

Spumant Prince Stirbey

Spumant Prince Stirbey

89,00 lei

Deja la inceputul secolului XIX, expertii din Franta si Germania au constatat ca Cramposia este un soi potrivit pentru a fi vinificat ca spumant. Produs din struguri de Cramposie, vinificat conform metodei traditionale “champenoise”: dupa prima fermentare avinului de baza, s-a facut a doua fermentare in sticle, vinul maturand 4 ani pe drojdie in sticle. Urma remuajul manual timp de 2 saptamani, urmat de degorjare si dozare, dar fara adaos de zahar, folosind pentru dozaj numai acelasi vin spumant.
Din aciditatea lui ridicata, impreuna cu mineralitatea fina si fructuozitatea proaspata si eleganta rezulta un vin spumant care trezeste toate simturile, de o usurinta si finete seducatoare, reflectand geniul locului unde s-a nascut si al oamenilor care l-au creat.