Afișez 1–16 din 58 de rezultate

Chateau Latour Martillac 2016

Chateau Latour Martillac 2016

210,00 lei

93-94p James Suckling
Dens si citric, cu multe citrice si textura fenolica evidenta. Vinul e structurat si foarte lung. Bine definit, cu o structura asemanatoare unui vin rosu. Serios!

91p Robert Parker
Latour Martillac 2016 Blanc este puțin închis olfactiv, oferind adieri de coajă de lămâie, yuzu și parfumuri de grepfruit proaspăt, cu nuanțe de pietre umede și lanolină.
Palatinul are corpolenta medie cu o mulțime de fructe citrice exuberante si o coloana vertebrală vivace si final mineral.

Chateau Bastor Lamontagne

Chateau Bastor Lamontagne

95,00 lei

90p Robert Parker
Cu o culoare de coaja lămâie, Bastor-Lamontagne 2016 sare din sticlă cu efluzii coaja de lămâie confiată, tarta cu mere, nucșoară și parfumuri de fagure, plus o adiere de fân proaspăt.
Gustul dezvăluie o adâncime impresionantă, cu o mulțime de nuci, miere, accente minerale si cu straturile de citrice, măr si un final parfumat.

Chateau Chantegrive Cuvee Caroline

Chateau Chantegrive Cuvee Caroline

125,00 lei

92-93p James Suckling: „Acesta este un alb frumos, cu arome de felii de pere și ananas. Aciditatea este stralucitoare și plină de viață susținand fructele coapte din gust.”

92p Decanter „Vinul este delicios și evident unul dintre cele mai bune vinuri albe din Graves. Are o suculență clară și o concentrare de piersici si caise, cu o persistență bună, ceea ce vă face să doriți să vă mai turnați un pahar, Unul dintre cele mia bune vinuri ale recoltei. Aceasta este prima recolta pentru noul oenolog Aude Dupuy, în vârstă de 24 de ani, și se prevestește un viitor luminos. Invechit in butoaie de stejar, 50% noi. De băut 2019 – 2026„

89-91p Robert Parker „Caroline Cuvee 2018 etaleaza suc de lămâie, grapefruit și parfumuri de migdale rase, cu nuanțe de yuzu și ananas proaspăt. Palatinul are corpolenta medie, cu o minunată linie de prospețime, conducând aromele citrice și tropicale spre un final lung.”

R de Rieussec Bordeaux Blanc

R de Rieussec Bordeaux Blanc

125,00 lei

95p James Suckling: „Foarte aromat cu pere coapte, coaja de lămâie, piersici și cremene. Vinul foarte puternic și bogat, cu o adâncime și intensitate, ce denota o putere superbă.
Dens și tensionat, cu fructe sălbatice. Fenolic și entuziasmant. Are nevoie de puțin timp pentru a-si rotunji colturile. Încercați după 2020!”

90-92p Robert Parker „Compus din 53% Sémillon și 47% Sauvignon Blanc, R de Rieussec 2017 emana pur și simplu aromede piersici coapte, grapefruit roz și coajă de lămâie cu atingeri de flori de soc, fagure de miere și paie.
Pe palatin prezinta o corplenta medie ce incorporeaza un fruct mineral și straturi de citrice, susținute de o coloana vertebrală plina de prospețime, terminand lung și mineral.”

Clos l'Église Pomerol 2005

Clos l’Église Pomerol 2005

1.000,00 lei

96 Puncte Parker:
”Clos l’Eglise 2005 concurează cu strălucitele ediții din 2001, 2000 și 1998. Parfum superb, dulce, de crême brulée, lichior de cireșe negre, mure, gudron, caramel și cafea mocca. Opulența, intensitatea superbă, abundența notelor de stejar dulce și afumat, bogăția corpolentă, puritatea și profunzimea excelente sugerează că vinul va îmbătrâni frumos în următorii 20 de ani.”

Château Fombrauge Saint-Émilion Grand Cru 2010

Château Fombrauge Saint-Émilion Grand Cru 2010

250,00 lei

92 Puncte Wine Spectator:
”Arome dominante de grafit, urmate autoritar de cele de smochine, prună și mure Boysen, iar în final, arome intense de cremă de ciocolată ganache, expresso și gudron. Acum, structura fermă ține lucrurile sub control, dar ele se vor relaxa prin maturare, căci dedesubt se simte multă energie.”

Chateau Poujeaux Moulis-en-Médoc 2009

Chateau Poujeaux Moulis-en-Médoc 2009

250,00 lei

96 Puncte Wine Spectator:
”Corpolent și foarte catifelat, cu tanini rotunzi și suculenți. Cremos. Noii proprietari și-au pus amprenta pe calitatea vinului – cel mai bun Poujeaux după, eventual, cel din 1929.”

Château La Pointe Pomerol 2011

Château La Pointe Pomerol 2011

250,00 lei

91 Puncte James Suckling:
”Un Pomerol cu o profunzime a fructului și o structură extraordinare pentru acest an de recoltă, cu caracter de ciocolată, fructe de pădure și condimente. Plin, cu tanini catifelați. Foarte polisat. Mai are nevoie de trei sau patru ani pentru a se împlini.”

Château Bellefont-Belcier Saint Émilion Grand Cru Classé 2011

Château Bellefont-Belcier Saint Émilion Grand Cru Classé 2011

210,00 lei

92 Puncte Parker:
”Acest Saint-Émilion frumos are o textură somptuoasă, o abundență de note de pământ, coacăze negre, cireșe negre și cutie de condimente, iar în gură are corp mediu spre plin, puritate, textură și lungime impresionante. Poate fi băut acum sau în următorii 10-12 ani. O mare reușită a acestui an de recoltă.”

Château Meyney Saint-Estèphe 2006 Out Of Stock

Château Meyney Saint-Estèphe 2006

204,00 lei

90 Puncte Wine Spectator:
”Arome picante de zmeură și mure introduc un vin corpolent, cu arome de fructe dulci coapte, tanini subtili, mătăsoși și sfârșit lung, catifelat. Acest vin este numai eleganță. Foarte bun. Se va bea cel mai bine după 2013.”

Quinault L'Enclos 2001 Out Of Stock

Quinault L’Enclos 2001

365,00 lei

92 puncte Parker 2001 este un rival demn față de anul 2000. Purpuriu inchis in margini, acest roșu vibrant se mândrește cu un superb buchet de minerale izbitoare amestecat cu zmeură, mure și sugestii de afine, cafea prajita și baric. Corp mediu, elegant și pur, cu un palatin intens la mijloc, și un final lung. Are nevoie de 2-3 ani de pivniță sa se aseze și ar trebui să bea bine timp de 12-15 ani.

Virginie de Valandraud 2009

Virginie de Valandraud 2009

300,00 lei

94 puncte James Suckling Minerale și mure, cu arome incredibile de zmeură și afine. Corp plin, cu taninuri super-catifelate si fructe superbe. Foaret complex,generos și texturat. O bucurie sa il bei. Un al doile vin uluitor. Cel mai bun de baut începand cu 2018.

Château Rouget 2004

Château Rouget 2004

250,00 lei

89 puncte Robert Parker „Acest diamant nedescoperit al recoltei oferă o culoare rubinie / violetă închisă, precum și un buchet dulce de pământ argilos, gem de cireșe negre, trufe și aluzii de rasina de brad. Corp mediu spre plin, carnos, moale și irezistibil, poate fi consumat acum pana în următorul deceniu.”