Afișez 1–16 din 63 de rezultate

Clos l'Église Pomerol 2005

Clos l’Église Pomerol 2005

1.000,00 lei

96 Puncte Parker:
”Clos l’Eglise 2005 concurează cu strălucitele ediții din 2001, 2000 și 1998. Parfum superb, dulce, de crême brulée, lichior de cireșe negre, mure, gudron, caramel și cafea mocca. Opulența, intensitatea superbă, abundența notelor de stejar dulce și afumat, bogăția corpolentă, puritatea și profunzimea excelente sugerează că vinul va îmbătrâni frumos în următorii 20 de ani.”

Château Fombrauge Saint-Émilion Grand Cru 2010

Château Fombrauge Saint-Émilion Grand Cru 2010

250,00 lei

92 Puncte Wine Spectator:
”Arome dominante de grafit, urmate autoritar de cele de smochine, prună și mure Boysen, iar în final, arome intense de cremă de ciocolată ganache, expresso și gudron. Acum, structura fermă ține lucrurile sub control, dar ele se vor relaxa prin maturare, căci dedesubt se simte multă energie.”

Chateau Poujeaux Moulis-en-Médoc 2009

Chateau Poujeaux Moulis-en-Médoc 2009

250,00 lei

96 Puncte Wine Spectator:
”Corpolent și foarte catifelat, cu tanini rotunzi și suculenți. Cremos. Noii proprietari și-au pus amprenta pe calitatea vinului – cel mai bun Poujeaux după, eventual, cel din 1929.”

Château La Pointe Pomerol 2011

Château La Pointe Pomerol 2011

250,00 lei

91 Puncte James Suckling:
”Un Pomerol cu o profunzime a fructului și o structură extraordinare pentru acest an de recoltă, cu caracter de ciocolată, fructe de pădure și condimente. Plin, cu tanini catifelați. Foarte polisat. Mai are nevoie de trei sau patru ani pentru a se împlini.”

Château Bellefont-Belcier Saint Émilion Grand Cru Classé 2011

Château Bellefont-Belcier Saint Émilion Grand Cru Classé 2011

210,00 lei

92 Puncte Parker:
”Acest Saint-Émilion frumos are o textură somptuoasă, o abundență de note de pământ, coacăze negre, cireșe negre și cutie de condimente, iar în gură are corp mediu spre plin, puritate, textură și lungime impresionante. Poate fi băut acum sau în următorii 10-12 ani. O mare reușită a acestui an de recoltă.”

Château Montlandrie Castillon Côtes de Bordeaux 2011

Château Montlandrie Castillon Côtes de Bordeaux 2011

145,00 lei

90 Puncte Parker:
”O realizare senzațională a proprietarului Denis Durantou (L’Église Clinet), vinul este surprinzător și etalează o bogăție de note de dude dulci, rachiu de cireșe, coacăze negre, lemn dulce, flori de primăvară și grafit. Cu corp mediu spre plin și remarcabil de concentrat, el depășește, în acest an de recoltă, multe dintre Bordeaux-urile mai faimoase. De o calitate și o valoare impresionante.”

Château D'Yquem Aoc Sauternes 1996 Out Of Stock

Château D’Yquem Aoc Sauternes 1996

1.550,00 lei

95 Puncte Parker:
”Există o admirabilă aciditate, greutate, textură și puritate în acest Yquem impecabil făcut. Cu un nas strâns dar promițător de alune de pădure prăjite combinate cu crème brulée, boabe de vanilie, miere, marmeladă de portocale și piersici, acest vin posedă o putere imensă în personalitatea lui reținută, cumpătată.”

Château Meyney Saint-Estèphe 2006 Out Of Stock

Château Meyney Saint-Estèphe 2006

204,00 lei

90 Puncte Wine Spectator:
”Arome picante de zmeură și mure introduc un vin corpolent, cu arome de fructe dulci coapte, tanini subtili, mătăsoși și sfârșit lung, catifelat. Acest vin este numai eleganță. Foarte bun. Se va bea cel mai bine după 2013.”

Quinault L'Enclos 2001

Quinault L’Enclos 2001

365,00 lei

92 puncte Parker 2001 este un rival demn față de anul 2000. Purpuriu inchis in margini, acest roșu vibrant se mândrește cu un superb buchet de minerale izbitoare amestecat cu zmeură, mure și sugestii de afine, cafea prajita și baric. Corp mediu, elegant și pur, cu un palatin intens la mijloc, și un final lung. Are nevoie de 2-3 ani de pivniță sa se aseze și ar trebui să bea bine timp de 12-15 ani.

Virginie de Valandraud 2009

Virginie de Valandraud 2009

300,00 lei

94 puncte James Suckling Minerale și mure, cu arome incredibile de zmeură și afine. Corp plin, cu taninuri super-catifelate si fructe superbe. Foaret complex,generos și texturat. O bucurie sa il bei. Un al doile vin uluitor. Cel mai bun de baut începand cu 2018.

Château Rouget 2004

Château Rouget 2004

250,00 lei

89 puncte Robert Parker „Acest diamant nedescoperit al recoltei oferă o culoare rubinie / violetă închisă, precum și un buchet dulce de pământ argilos, gem de cireșe negre, trufe și aluzii de rasina de brad. Corp mediu spre plin, carnos, moale și irezistibil, poate fi consumat acum pana în următorul deceniu.”

Château Le Bon Pasteur 2006

Château Le Bon Pasteur 2006

350,00 lei

90 puncte Robert Parker Este întotdeauna uimitor cum Michel și Dany Rolland reuseste sa extraga atat caracter și calitate din această podgorie, care se află pe unul dintre cele mai impresionante teroare ale apelatiunii Pomerol.
În plus, vinul evolueaza foarte bine in timp, așa cum reiese din 1982, care este încă un exemplar remarcabil și unul dintre cele mai bune vinuri produse vreodată la Bon Pasteur. 2006 afișează fructe de pădure sălbatice amestecate cu mocha, cafea prajita, cireșe negre dulci și coacăze negre. Vinul etaleaza un corp mediu, pur, cu taninuri ușoare spre la moderate în final. Acesta este lung, savuros, prezintă deja complexitate și un apel senzual.
Se bea excelent acum, dar bănuiesc că majoritatea cititorilor ar prefera probabil să aștepte câțiva ani și să il bea în următorii 12-15 ani.