Cosul meu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ce înseamnă “ready to drink”?

Sunt vinuri care au deja câțiva ani de evoluție în sticlă în condiții controlate, în principal în pivnițele producătorului. După cum probabil știți, un Bordeaux bun necesită minim 8-10 ani de evoluție la sticlă că să își dezvăluie adevăratul potențial, iar cele proaspete, de 2-3 ani vechime necesită o aerare temeinică pentru a-și dezvălui pedigree-ul.

 Vinurile pe care vi le propun în această categorie, provenite din podgorii cu tradiție, sunt vinuri cu potențial de evoluție care se află deja  într-un punct care permite consumatorului să se bucure de adevaratul lor potențial.

Vinuri bune care au devenit cu ajutorul timpului excelente câștigând complexitatea aromatic a notelor terțiare, echilibrul și intregarea pe care numai timpul o poate aduce. Sunt vinuri care au avut timp să se echilibreze, să își rotunjească asperitățile și să își atingă potențialul maxim. Și sunt numai bune de băut acum.

 Sunt adevărate nestemate în cantități limitate care reprezintă un apogeu al experinței oenologice al unui pasionat de vin!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

Trebuie să ai minim 18 ani pentru a vizita acest website.

Ai peste 18 ani?