Afișez 1–16 din 100 de rezultate

Substituent

Balla Geza Cadarca

63,00 lei

Soi cu un potențial deosebit in podgoria Miniș. Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc.
Olfactiv este tipic, cu aromă de condiment, cu o culoare roșie plăcută.
La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un caracter de fructe supracoapte, plăcut acidulat și lung în post gust.

Vitis Metamorfosis Cantus Primus Cabernet Sauvignon

Vitis Metamorfosis Cantus Primus Cabernet Sauvignon

75,00 lei

Lansat în 2009, Cantvs Primvs a fost primul vin creat de noua crama, de unde au rezultat numele vinului şi anul scris în cifre romane pe etichetă. Inițial, doar Cabernet Sauvignon a fost produs sub această marcă pe parcursul a trei recolte consecutive: 2007, 2008 şi 2009. Concentrate, unice, elegante şi sofisticate, vinurile au demonstrat nivelul de excelență pe care România poate să îl atingă. De curând, cea mai bună Fetească Neagră a noastră s-a alăturat originalului, cu intenția de a arăta lumii întregi calitățile deosebite pe care le are acest soi roşu autohton.

Vitis Metamorfosis Cantus Primus Feteasca Neagra

Vitis Metamorfosis Cantus Primus Feteasca Neagra

70,00 lei

Lansat în 2009, Cantvs Primvs a fost primul vin creat de noua crama, de unde au rezultat numele vinului şi anul scris în cifre romane pe etichetă. Inițial, doar Cabernet Sauvignon a fost produs sub această marcă pe parcursul a trei recolte consecutive: 2007, 2008 şi 2009. Concentrate, unice, elegante şi sofisticate, vinurile au demonstrat nivelul de excelență pe care România poate să îl atingă. De curând, cea mai bună Fetească Neagră a noastră s-a alăturat originalului, cu intenția de a arăta lumii întregi calitățile deosebite pe care le are acest soi roşu autohton.

Vitis Metamorfosis Via Marchizului Negru de Dragasani

Vitis Metamorfosis Via Marchizului Negru de Dragasani

60,00 lei

Via Marchizului este cultivată pe Plaiul Viticol Fințeşti în arealul care l-a convins pe Marchizul Piero Antinori să demareze proiectul din Podgoria Dealu Mare, fiind şi prima suprafață achiziționată. Cele 0,9 hectare cultivate ecologic cu Negru de Drăgăşani și 1,25 hectare plantate cu Pinot Noir au fost separate de restul viei pentru a permite echipei noastre să acorde o atenție sporită acestor soiuri excepționale, lucru care a contribuit la obținerea unor vinuri de o calitate deosebită.

Vitis Metamorfosis Via Marchizului Pinot Noir

Vitis Metamorfosis Via Marchizului Pinot Noir

60,00 lei

Via Marchizului este cultivată pe Plaiul Viticol Fințeşti în arealul care l-a convins pe Marchizul Piero Antinori să demareze proiectul din Podgoria Dealu Mare, fiind şi prima suprafață achiziționată. Cele 0,9 hectare cultivate ecologic cu Negru de Drăgăşani și 1,25 hectare plantate cu Pinot Noir au fost separate de restul viei pentru a permite echipei noastre să acorde o atenție sporită acestor soiuri excepționale, lucru care a contribuit la obținerea unor vinuri de o calitate deosebită.

Vinca Benedict

Vinca Benedict

55,00 lei

Vin creat în onoarea Papei Benedict al XIV-lea, care în anul 1754 a dăruit bisericii din Carastelec dreptul de a ține hramul.
Vinca Benedict 2017 a fost maturat 8 luni în butoaie mari de stejar, respecitv în barrique-uri noi din stejar american și franțuzesc. Vinul are un potențial bun de învechire. Ediție limitată!

Vinca Sophia

Vinca Sophia

42,00 lei

Crama a apărut pe harta viticolă a României în anul 2011, când s-au plantat cei 22 ha, cu soiuri alese pentru șampanizare. Plantația compactă de pe dealul deasupra satului formează un amfiteatru natural cu expunere sudică. Spumantul CARASSIA lansat în anul 2017 este produsă exclusiv din struguri din podgoria proprie, prin selecția și îngrijirea corespunzătoare a recoltei destinată, de la tăiere, vinului de bază folosit la producerea vinurilor spumante. În acest proces este extrem de important ca prelucrarea strugurilor să se efectueze în imediata apropiere a plantației. Clădirea cramei, distinsă cu Premiul de Excelență în Construcții în 2015, a fost proiectată ținând cont de acest lucru. Clădirea funcționează cu energie verde: încălzirea și răcirea sunt asigurate cu pompe geotermale, iar consumul de energie este atenuată cu panouri solare.
Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri s¬i vii bisericii din satul Carastelec.

Substituent

Stirbey „Fata din Butoi” Feteasca Regala

100,00 lei

Este practic un re-branding al foarte apreciatei Fetești Regale Genius Loci, vin având în spate o abordare non sau, mai bine spus, foarte puțin asistată și intervenționistă. Vintage-ului 2015 îi este caracteristică culoarea aurie, combinația aromatică foarte rar întâlnită de nuci, miere și coajă de portocală, cremozitatea și intensitatea gustului. Are nevoie de timp pentru a respira așa că nu vă / îl grăbiți.

Substituent

Bauer J.O.H.A.N.N.A.

110,00 lei

Vinul spumant J.O.H.A.N.N.A. este produs 100% din Feteasca regala, dintr-o vie veche de peste 40 ani din Dragasani. Strugurii au fost culesi manual, selectionati si presati fara desciorchinare pentru a diminua interventia mecanica si pentru a obtine un must pur, neschimbat – un maxim de expresie pentru terroir-ul vinului. Dupa 2 zile de clarificare in cisterne de inox, mustul a fost tras in budane de 1500 litri din stejar unde a inceput fermentatia fara drojdii selectionate adaugate. Pentru complexitate si profunzime, vinul a ramas 8 luni pe drojdii pline. In acest timp in primele 4 luni s-a aplicat un batonnage delicat.
Pentru a doua fermentatie in sticla vinul a fost imbuteliat in sticle de 0,75 si 1,5 litri si a fost depozitat in crama noastra, cu conditii optime de invechire.
JOHANNA este o editie limitata de doar 1500 de sticle.

Vinca Carassia Classic

Vinca Carassia Classic

80,00 lei

Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.