Afișez toate cele 4 rezultate

Vitis Metamorfosis Via Marchizului Negru de Dragasani

Vitis Metamorfosis Via Marchizului Negru de Dragasani

60,00 lei

Via Marchizului este cultivată pe Plaiul Viticol Fințeşti în arealul care l-a convins pe Marchizul Piero Antinori să demareze proiectul din Podgoria Dealu Mare, fiind şi prima suprafață achiziționată. Cele 0,9 hectare cultivate ecologic cu Negru de Drăgăşani și 1,25 hectare plantate cu Pinot Noir au fost separate de restul viei pentru a permite echipei noastre să acorde o atenție sporită acestor soiuri excepționale, lucru care a contribuit la obținerea unor vinuri de o calitate deosebită.

Stirbey Negru De Dragasani Rezerva

Stirbey Negru De Dragasani Rezerva

85,00 lei

Descendent al soiurilor de Negru Vartos si Babeasca Neagra, se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani – climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente si sarmul locuitorilor.
Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome dense in nas si elegant catifelat in gura – seducator, invitand la mai multe, niciodata obositor.
Structura de taninuri intensifica, dar niciodata nu acopera acest caracter deosebit al soiului de Negru de Dragasani.
Se potriveste ca insotitor la branzeturi tinere si proaspate la fel ca si la roastbeef sau alta carne fina, dar si la paste si risotto din bucataria italiana.

Stirbey Negru De Dragasani

Stirbey Negru De Dragasani

66,00 lei

Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome intense si o structura proaspata si catifelata, ne-a inspirat sa facem primul vin rosu din gama Stirbey care s-a imbuteliat direct dupa vinificatie, fara invechire in butoaie de lemn. Reda caracterul soiului, cu o impresie proaspata si arome intense de fructe si condimente. Un copil tanar, vesel, insistent, care ocupa toate simturile dumneavoastra, si de care va indragostiti imediat.
Il sugeram ca insotitor de mancaruri traditionale de la tara: sunca afumata, pastrama de oaie, rata sau gasca la cuptor cu varza, sau coaste de porc cu cartofi taranesti.
Pentru a savura din plin aromele proaspate din Negru de Dragasani 2016, va recomandam sa-l serviti usor racorit, la aprox. 15-16°C !