Afișez 1–16 din 18 rezultate

Vitis Metamorfosis Cantus Primus Cabernet Sauvignon

Vitis Metamorfosis Cantus Primus Cabernet Sauvignon

75,00 lei

Lansat în 2009, Cantvs Primvs a fost primul vin creat de noua crama, de unde au rezultat numele vinului şi anul scris în cifre romane pe etichetă. Inițial, doar Cabernet Sauvignon a fost produs sub această marcă pe parcursul a trei recolte consecutive: 2007, 2008 şi 2009. Concentrate, unice, elegante şi sofisticate, vinurile au demonstrat nivelul de excelență pe care România poate să îl atingă. De curând, cea mai bună Fetească Neagră a noastră s-a alăturat originalului, cu intenția de a arăta lumii întregi calitățile deosebite pe care le are acest soi roşu autohton.

Mare Magnum No Bull Cabernet Sauvignon 2017 Out Of Stock

Mare Magnum No Bull Cabernet Sauvignon 2017

65,00 lei

Așa cum o spune și numele, No Bull(shit), vinul e mult mai mult decât un vin de zi cu zi. Foarte bine vinificat, este o interpretare modernă a Cabernetului californian și un real răsfăț al simțurilor. Complex și intens, extrem de suculent, generos și echilibrat, cu structură frumoasă, textură catifelată, frumoase arome de fructe coapte și note subtile de stejar, tanini fini, aciditate delicată.

Stirbey Cabernet Sauvignon Sec

Stirbey Cabernet Sauvignon Sec

70,00 lei

Acest soi din Franta s-a adaptat foarte bine la Dragasani de peste 100 de ani. Terroir-ul local permite dezvoltarea intensa a caracterului fructuos tipic acestui soi, insotit de tanine complexe dar nu insistente.
Abia dupa minim 12 luni de maturare in baricuri frantuzesti si romanesti se imbuteliaza acest vin. Tratarea strugurilor cu grija in crama si folosirea butoaielor vechi asigura ca caracterul soiului sa ramana neatins si in vinul final.
Langa o carne de vanat sau branzeturi maturizate acest Cabernet dezvaluie toata adancimea si complexitatea lui.

Stirbey Cabernet Sauvignon Rezerva

Stirbey Cabernet Sauvignon Rezerva

90,00 lei

Produs doar in ani cu conditii climatice optime, in care natura asigura struguri de ceea mai inalta calitate, vinificat separat ca un lot mic din strugurii de Cabernet Sauvignon, selectionati manual din via Bibescu, destinat sa devina vinul blazon din crama Ştirbey al recoltei respective. Fermentat spontan, invechit minim 18 luni in baricuri de stejar romanesc, din care minim 50% baricuri noi.
Rezulta un vin de stil clasic franţuzesc, elegant şi rafinat, cu un potenţial de învechire de minim 10-15 ani.
Sugeram sa-l asociati cu un T-bone-steak suculent, cu o gasca la cuptor sau cu branzeturi din Savoye