Afișez toate cele 5 rezultate

Mare Magnum Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016 Out Of Stock

Mare Magnum Mauro Americano Zinfandel Reserve 2016

60,00 lei

Rafinat, cu parfum de prune și coacăze negre, împletite cu adieri de stejar afumat, vanilie și ciocolată. Pe palatin, e proaspăt, puternic și corpolent, cu minunate arome de fructe negre de pădure și tonuri de lemn dulce și stejar. 

Mare Magnum Denim Zinfandel 2017 Out Of Stock

Mare Magnum Denim Zinfandel 2017

55,00 lei

Așa cum o spune și numele preluat din lumea modei, vinul are o eleganță neostentativă și se bea cu mare plăcere. Parfumul este un regal de fructe de pădure, de mentă, vanilie, cu o ușoară adiere de stejar, iar gustul e bogat, concentrat și picant, cu tanini fini și arome intense de zmeură proaspătă, mure și prune coapte care conduc spre sfârșitul catifelat și persistent.

Mare Magnum Mega Zin Zinfandel 2017 Out Of Stock

Mare Magnum Mega Zin Zinfandel 2017

55,00 lei

Un vin care dă dependență! Rafinat, opulent, dens, echilibrat și concentrat, cu structură extrem de catifelată, tanini cizelați și arome incredibile de cireșe trase în ciocolată, mure, afine, prune, cafea, vanilie și o adiere de ardei care conduc spre postgustul aromat care durează minute în șir.   

Mare Magnum No Bull Cabernet Sauvignon 2017 Out Of Stock

Mare Magnum No Bull Cabernet Sauvignon 2017

65,00 lei

Așa cum o spune și numele, No Bull(shit), vinul e mult mai mult decât un vin de zi cu zi. Foarte bine vinificat, este o interpretare modernă a Cabernetului californian și un real răsfăț al simțurilor. Complex și intens, extrem de suculent, generos și echilibrat, cu structură frumoasă, textură catifelată, frumoase arome de fructe coapte și note subtile de stejar, tanini fini, aciditate delicată.

Mare Magnum The Yoga Syrah Organic 2017 Out Of Stock

Mare Magnum The Yoga Syrah Organic 2017

55,00 lei

Medalie de Aur, International Organic Wine Award 2018
Certificat organic! Bogat și foarte catifelat, vinul este seducător, cu parfum intens de fructe negre de pădure și ierburi aromate picante, combinate de note persistente și echilibrate de stejar afumat. Pe palatin, arome persistente de fructe negre de pădure și stejar afumat.