Afișez toate cele 4 rezultate

Vinca Benedict

Vinca Benedict

55,00 lei

Vin creat în onoarea Papei Benedict al XIV-lea, care în anul 1754 a dăruit bisericii din Carastelec dreptul de a ține hramul.
Vinca Benedict 2017 a fost maturat 8 luni în butoaie mari de stejar, respecitv în barrique-uri noi din stejar american și franțuzesc. Vinul are un potențial bun de învechire. Ediție limitată!

Vinca Sophia

Vinca Sophia

42,00 lei

Crama a apărut pe harta viticolă a României în anul 2011, când s-au plantat cei 22 ha, cu soiuri alese pentru șampanizare. Plantația compactă de pe dealul deasupra satului formează un amfiteatru natural cu expunere sudică. Spumantul CARASSIA lansat în anul 2017 este produsă exclusiv din struguri din podgoria proprie, prin selecția și îngrijirea corespunzătoare a recoltei destinată, de la tăiere, vinului de bază folosit la producerea vinurilor spumante. În acest proces este extrem de important ca prelucrarea strugurilor să se efectueze în imediata apropiere a plantației. Clădirea cramei, distinsă cu Premiul de Excelență în Construcții în 2015, a fost proiectată ținând cont de acest lucru. Clădirea funcționează cu energie verde: încălzirea și răcirea sunt asigurate cu pompe geotermale, iar consumul de energie este atenuată cu panouri solare.
Vin creat în onoarea principesei Transilvaniei Sophia Bathory, care în anul 1650 a donat paduri s¬i vii bisericii din satul Carastelec.

Vinca Carassia Rose

Vinca Carassia Rose

60,00 lei

Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.

Vinca Carassia Classic

Vinca Carassia Classic

80,00 lei

Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.