Afișez 1–16 din 66 de rezultate

Glenallachie 18Y Out Of Stock

Glenallachie 18Y

475,00 lei

DISTILERIA ANULUI IN SCOTIA IN 2019!!!

Când a primit cheile GlenAllachie, maestrul Distiller Billy Walker a inceput imediat să lucreze punându-și amprenta pe whisky-urile Glenallachie: orz scoțian, fermentație de 120 ore, distilare lentă.

Ca un blender cu peste 40 de ani experienta, depozitele sunt locul unde într-adevăr Billy se simte in largul sau.
Lucrând în cele 16 depozite cu butoaie care datează din anii 1970, Billy a selectat un număr limitat de butoaie pentru a fi lansate ca GlenAllachie 18yo.

Glenallachie 15Y

Glenallachie 15Y

320,00 lei

DISTILERIA ANULUI IN SCOTIA IN 2019!!!

Au trecut acum aproape doi ani de când Billy Walker a preluat GlenAllachie, readucând distileria în proprietate privată. În acest timp, a deschis un centru pentru vizitatori, am adăugat două depozite, a crescut de la șapte până la 21 de angajați, iar whisky-urile lor GlenAllachie și MacNair sunt acum recunoscute ca niște referinte, primind numeroase medalii și premii pe ambele game.

Acum a venit momentul să extinda gama de bază GlenAllachie și să prezinte mai multe din ceea ce poate oferi distileria.
Maestrul Distiller, Billy Walker, a lucrat neobosit la această nouă expresie încă din prima zi; evaluand butoaie și perfecționand asamblajele pentru a crea ceva special.

Glenallachie 12 Ani

Glenallachie 12 Ani

210,00 lei

DISTILERIA ANULUI IN SCOTIA IN 2019!!!

Billy Walker, proprietarul Glen Allachie, petrece mult timp degustand în depozitul cu peste 40.000 de butoaie ale distileriei. Nu este o munca pentru cei slabi. Cu toate acestea, este cu siguranță un timp bine petrecut când rezultatele muncii sale sunt degustate.

După ce a prelevat această gamă largă de butoaie, Billy a dorit să prezinte GlenAllachie îmbuteliat cask strenght, direct din butoi. Suntem încântați să introducem GlenAllachie de 10 ani Cask Strength Batch 1 – un produs ediție limitată de doar 3.000 de sticle disponibile în întreaga lume.

Amrut Peated

Amrut Peated

250,00 lei

O mare oferta de la Amrut din India, „din țara marilor munti Himalaya”. Jim Murray (The Whisky Bible) vorbește foarte elogios despre acest whisky, oferindu-i 94 de puncte. Bogat și intens.

WEMYSS TREACLE CHEST

WEMYSS TREACLE CHEST

190,00 lei

Introdus de curand in colecția de Wemyss, Treacle Chest este un amestec de două whisky single malt din regiunea Highland, maturat în 14 butoaie ex-Sherry hogsheads la prima umplere. Bogat și dulce! Numai 6300 de sticle produse!

WEMYSS VANILLA BURST

WEMYSS VANILLA BURST

190,00 lei

Nou in colecția Wemyss, Vanilla Burst este un amestec de două whisky single malt din regiunea Speyside, maturate în 15 butoaie de umplutură ex-Bourbon la prima utilizare. Vanilie și condimente! Doar 4800 de sticle produse!

WEMYSS SPICE KING BLENDED MALT

WEMYSS SPICE KING BLENDED MALT

150,00 lei

Cunoscut pentru caracterul său picant dulce, acest amestec de malț de whisky contine peste zece single malt din întreaga Scoția și un malt de semnătură din Highlands și Islands

WEMYSS PEAT CHIMNEY BLENDED MALT

WEMYSS PEAT CHIMNEY BLENDED MALT

160,00 lei

Multiplu premiat in concursuri, Peat Chimney este un amestec de peste zece single malturi asamblate cu atentie, rezultând un whisky remarcabil pentru fumatul bogat, integrat, dulce.

WEMYSS THE HIVE BLENDED MALT

WEMYSS THE HIVE BLENDED MALT

150,00 lei

Un amestec de malturi din distilerii din Scoția cu o notă de semnătură Speyside. Notele de mierecaracterizeaza acest whisky, care este un favorit atât pentru noii cât și pentru cei mai experimentați băutori de whisky.