Vinturi Aerator Sticla Vin Roșu

150,00 lei

În stoc (poate fi pre-comandat)

Categories: , SKU: vt397

Descriere

Cel mai eficient aerator de vinuri. Intensifică aromele, iar gustul devine catifelat și neted. Pentru degustătorii experimentați, diferența produsă de Vinturi este evidentă. Folosind o tehnologie de ultimă oră și un principiu științific vechi de câteva sute de ani, Vinturi face ca vinul să aibă un gust minunat, iar decantarea să fie rapidă și ușoară. Cadoul ideal pentru iubitorii de vin!

Descriere crama Aerator de vin roșu Aeratorul Vinturi accelerează procesul de aerare și vă ajută să decantați vinul în câteva secunde, pentru a obține un buchet mai frumos, arome mai fine, un gust mai plăcut și un postgust mai catifelat. Invenție premiată și omologată, aeratorul Vinturi face vinurile să se deschidă instantaneu – nu mai trebuie să pierdeți timp prețios, așa cum se întâmplă cu decantoarelor tradiționale. Pentru degustătorii experimentați, diferența produsă de Vinturi este evidentă. Iubitorii de vin știu că unele vinuri au nevoie de aerisire (decantare) pentru a-și dezvălui caracterul și esența, dar procesul poate dura între 20 de minute și 3 ore sau chiar mai mult. Accelerați procesul de aerare a vinului cu aeratorul Vinturi On-Bottle. Aeratorul premiat On-Bottle de la Vinturi deschide și dezvoltă vinuri în timpul necesar pentru a turna un pahar - nu mai așteapta ca în cazul decantoarelor tradiționale. Aeratorul pe sticlă are o tehnologie patentată și un aspect elegant, dar clasic. Când vă aerați vinul, ascultați sunetul - acest sunet este unic pentru toate aeratoarele Vinturi și vă informează că aveți un aerator Vinturi autentic, nu un produs de imitație de copiat. Un must-have pentru divertisment, aeratorul Vinturi On-Bottle este perfect pentru aerarea rapidă a unei sticle întregi de vin sau a unui pahar. Cum functioneaza: Este simplu! Puneți Vinturi în gâtul sticlei, apoi turnați-vă vinul. Când vinul trece prin Vinturi, designul său intern, brevetat, creează o creștere a vitezei vinului, reducând simultan presiunea acestuia. Această diferență de presiune atrage cantitatea adecvată de aer, care se amestecă cu vinul pentru timpul potrivit și oferă un buchet mai bun, arome îmbunătățite și un finisaj mai fin - aerarea perfectă perfectă. Este atât de ușor! În timp ce vinul respiră, se deschide și eliberează aromele și aromele intenționate. Cu cat apreciati mai mult vinul, cu atat veti aprecia diferenta.