O ocazie unica de a descoperi unul din vinurile legendare din Peninsula Iberica: Prado Enea in trei declinari de recolta in cutia producatorului!
DOAR TREI CASETE DISPONIBILE!!!
2004 96p Robert Parker, , 92p James Suckling
2009 96p Robert Parker, 96p James Suckling
2010 97p Robert Parker, 99p James Suckling
Recomandari gastronomice Vânat, vită, porc, friptură condimentată de pui sau curcan, legume la grătar, ciuperci
Descriere crama Aflat ca stil la confluenta dintre scoala veche si cea moderna din Rioja, strugurii pentru Torre Muga și Prado Enea sunt, întotdeauna, ultimii care ajung în cramă. În acest fel, se asigura gradul optim de coacere. Strugurii fermentează în cuve de stejar de 10 000 l, fără temperatură controlată și fără drojdii suplimentare. Perioada de macerare variază, dar poate dura până la 20 de zile. Vinul este maturat 12 luni în cuve de stejar de 16 000 l, 36 de luni (minimum) în budane de stejar și 36 de luni (minimum) la sticlă. După maturare, vinul este limpezit cu albuș de ou."