Cosul meu

Lindes de Remelluri San Vicente 2019

125,00 lei

În stoc (poate fi comandat în așteptare)

SKU Remelluri_vicente2018 Categories ,

Informații suplimentare

Culoare

Tara

Producator

Soi

,

Alcool

Temperatura de servire

Sticla

Zahar rezidual

An

Critici

Zona

Apelatiune

Exclusivitate

Ready to drink

Da

Lindes de Remelluri San Vicente 2019

125,00 lei

În stoc (poate fi comandat în așteptare)

SKU Remelluri_vicente2018 Categories ,

Informații suplimentare

Culoare

Tara

Producator

Soi

,

Alcool

Temperatura de servire

Sticla

Zahar rezidual

An

Critici

Zona

Apelatiune

Exclusivitate

Ready to drink

Da

Descriere crama

Remelluri este unul dintre cele mai atemporale și iconice peisaje din lumea vinului, precum și una dintre cele mai încântătoare podgorii din Spania. În timp ce este ancorat ferm în trecutul său istoric, Remelluri luminează calea de urmat nu numai pentru viitorul Rioja, ci și pentru vinurile fine de clasă mondială, pe bază de terroir, produse în Spania. Este vorba de redescoperirea esenței Rioja, iar evoluția poveștii este cu adevărat cinematografică în domeniu. La Remelluri, viitorul stă în trecut.

„Linde”. O linie reală sau imaginară care separă o proprietate de alta. Terenurile care se învecinează cu Granja de Nuestra Senora de Remelluri aparțin a două dintre cele mai interesante municipalități viticole din Rioja: Labastida și San Vicente de la Sonsierra. De mulți ani, unii dintre cei mai buni viticultori din aceste două sate și-au adus struguri la crama Remelluri. De la recolta din 2009, s-au separat aceste două zone pentru a produce un vin nou: ‘Lindes de Remelluri’. Lindes de Remelluri este produs în cantități limitate și nu reprezintă un al doilea vin al cramei.
Lindes de Remelluri San Vicente 2018 este o selecție de 14,17 ha (39 parcele) lucrat de 13 fermieri și exprimă varietatea acestor podgorii din punct de vedere al solului, expunerii, altitudinii. Vinul este obținut cu struguri din vii vechi (93% Tempranillo, 5% Garnacha si 2% alte soiuri), fermentați cu drojdii naturale in cisterne de inox și maturat timp de 12 luni în butoaie de stejar de diferite dimensiuni.
Note de degustare – expresiv, încântător, echilibrat, persistent, plin de fruct bine copt și condimente dulci, definește cu exactitate caracterul satelor din regiunea Sonsierra.

Trebuie să ai minim 18 ani pentru a vizita acest website.

Ai peste 18 ani?