Château Le Bon Pasteur 2006

350,00 lei

În stoc (poate fi pre-comandat)

Categories: , SKU: vt386

Informații suplimentare

Culoare

Tara

Producator

Soi

Alcool

Temperatura de servire

Sticla

Zahar rezidual

An

Critici

Zona

Apelatiune

Descriere

90 puncte Robert Parker Este întotdeauna uimitor cum Michel și Dany Rolland reuseste sa extraga atat caracter și calitate din această podgorie, care se află pe unul dintre cele mai impresionante teroare ale apelatiunii Pomerol.
În plus, vinul evolueaza foarte bine in timp, așa cum reiese din 1982, care este încă un exemplar remarcabil și unul dintre cele mai bune vinuri produse vreodată la Bon Pasteur. 2006 afișează fructe de pădure sălbatice amestecate cu mocha, cafea prajita, cireșe negre dulci și coacăze negre. Vinul etaleaza un corp mediu, pur, cu taninuri ușoare spre la moderate în final. Acesta este lung, savuros, prezintă deja complexitate și un apel senzual.
Se bea excelent acum, dar bănuiesc că majoritatea cititorilor ar prefera probabil să aștepte câțiva ani și să il bea în următorii 12-15 ani.

Recomandari gastronomice preparate din carne roșie, vânat, preparate asiatice, ciuperci, paste sățioase, brânzeturi maturate
Gust atac suplu, iar pe palatin e corpolent, cărnos, puternic și aromat, cu arome de cireșe negre coapte și vanilie; echilibru minunat și sfârșit lung, încântător   
Miros parfum intens de fructe roșii, prune, afine, toast și ciocolată de lapte
Distinctii 90 puncte Wine Spectator "Arome de prune și de mure, cu o adiere de vanilie, preced o evolutie pe palatin corpolenta, cu taninuri moi și note subtile de vanilie, ciocolată și cafea. O textura matasoasa, cu un minunat miez de fruct. Foarte bun tinand cont de recolta. De baut după 2014.90 puncte Robert Parker Este întotdeauna uimitor cum Michel și Dany Rolland reuseste sa extraga atat caracter și calitate din această podgorie, care se află pe unul dintre cele mai impresionante teroare ale apelatiunii Pomerol. În plus, vinul evolueaza foarte bine in timp, așa cum reiese din 1982, care este încă un exemplar remarcabil și unul dintre cele mai bune vinuri produse vreodată la Bon Pasteur. 2006 afișează fructe de pădure sălbatice amestecate cu mocha, cafea prajita, cireșe negre dulci și coacăze negre. Vinul etaleaza un corp mediu, pur, cu taninuri ușoare spre la moderate în final. Acesta este lung, savuros, prezintă deja complexitate și un apel senzual. Se bea excelent acum, dar bănuiesc că majoritatea cititorilor ar prefera probabil să aștepte câțiva ani și să il bea în următorii 12-15 ani.