Viitorii de a cincea generație Didier și Thierry Vesselle urmează cu mândrie pașii tatălui lor, Maurice Vesselle, și stilul clasic, de cultivator de șampanie pe care l-a început în 1955. Acești manipulați, colaboratori, talentați, dar și umili, ar putea trece neobservati dacă nu ar fi fost fabuloasele lor Champagne Grand Cru din Bouzy și Tours-sur-Marne din Montagne de Reims, zona unde Pinot Noir-ul este rece. Frații s-au distins prin obținerea certificării HVE III de către Uniunea Europeană pentru standardele înalte ale agriculturii durabile și sunt parte a avangardei mișcării durabile din Champagne.
În bcrama, acestea preferă fermentații rapide fără malolatica si perioade lungi de maturare de până la cinci ani.
Potrivit lui Didier, „Amprenta unui vin minunat este atunci când îl poți termina fără să-ți dai seama chiar. Ar trebui să fie ușor de băut.” În aceasta privinta, sampaniile de la Maurice Vesselle se achita cu succes de sarcina: bogate, puternice și onctuoase, echilibrează palatul cu o evolutie pe palatin încântătoare, marcata de vioiciune și o mineralitate elegantă.