89,00 lei
În stoc (poate fi comandat în așteptare)
Culoare | |
---|---|
Tara | |
Producator | |
Soi | |
Alcool | |
Temperatura de servire | |
Sticla | |
Zahar rezidual | |
An | |
Zona | |
Apelatiune | |
Exclusivitate | |
Ready to drink | Da |
89,00 lei
În stoc (poate fi comandat în așteptare)
Culoare | |
---|---|
Tara | |
Producator | |
Soi | |
Alcool | |
Temperatura de servire | |
Sticla | |
Zahar rezidual | |
An | |
Zona | |
Apelatiune | |
Exclusivitate | |
Ready to drink | Da |
Strugurii de Nero d’Avola sunt recoltați la sfârșitul lunii septembrie iar cei din Frappato în prima săptămână a lunii octombrie. Fermentarea are loc separat, cu o scurtă macerare pe pieliță la temperatura controlata. Se asamblează la sfârșitul fermentației alcoolice și apoi se maturează aproximativ 7 luni pe drojdia fină în rezervoare de inox. Maturare scurtă la sticlă, una-două luni. Poate fi lansat pe piață în luna iunie următoare anului recoltării.
Note de degustare – armonios, elegant cu aromele tipice asamblării de Nero d’Avola și Frappato, ca pepene verde proaspăt, căpșuni cireșe roșii și un final mineral plăcut care îl face unic în felul său.