120,00 lei
În stoc (poate fi comandat în așteptare)
Culoare | |
---|---|
Tara | |
Producator | |
Soi | |
Alcool | |
Temperatura de servire | |
Sticla | |
Zahar rezidual | |
An | |
Zona | |
Apelatiune | |
Exclusivitate | |
Ready to drink | Da |
120,00 lei
În stoc (poate fi comandat în așteptare)
Culoare | |
---|---|
Tara | |
Producator | |
Soi | |
Alcool | |
Temperatura de servire | |
Sticla | |
Zahar rezidual | |
An | |
Zona | |
Apelatiune | |
Exclusivitate | |
Ready to drink | Da |
Fermentarea are loc în butoaie de Burgundia, cu drojdii indigene. Particularitatea acestui cremant rezidă în metoda sa de obținere, ce constă în folosirea mustului din recolta anterioară pentru vinul de bază, astfel petrecând 12 luni în butoaie la a 2a sau a 3a trecere, urmat de o maturare timp de un an pe drojdie și dozaj zero.
Note de degustare – un spumant proaspăt și rotund, cu buchet complex de caise și piersici coapte plus flori albe însoțite de fructe uscate și o adiere de pâine proaspăt scoasă din cuptor. Elegant, completat de frumoase note saline ce se regăsesc și în postgustul persistent. Valoare sigură!